Retouren en terugbetalingen

Retourgarantie en herroepingsrecht

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we begrijpen dat het soms nodig kan zijn om een ​​aankoop te annuleren. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen te annuleren.

Let op: Dit retourrecht heeft geen invloed op uw wettelijke herroepingsrecht.

Complete en onbeschadigde goederen: Wij verzoeken u het product compleet en onbeschadigd in de originele verpakking te retourneren. Dit zorgt ervoor dat uw retourzending soepel wordt verwerkt.

Beschermdoos voor originele verpakking: Plaats de originele verpakking in een beschermende doos om ervoor te zorgen dat deze tijdens het retourneren niet beschadigd raakt.

Verzendkosten: De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retourzending en ervoor moet zorgen dat de goederen ons veilig bereiken.

Terugbetaling: Na ontvangst van de geretourneerde goederen zullen wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na afwikkeling, terugbetalen volgens de oorspronkelijke betaalmethode.

Belangrijke instructies:

Uw retourzending moet aan de volgende criteria voldoen:

Het artikel moet in perfecte staat zijn en mag, indien redelijkerwijs mogelijk, niet zijn gebruikt.
Stuur het artikel terug in de originele verpakking, die onbeschadigd moet zijn en vrij van sporen van plakband of geschreven tekst, indien redelijkerwijs mogelijk.
Als het product beschadigd of gebruikt is, kunnen wij waardevermindering in rekening brengen.

Uiteraard begrijpen wij dat bepaalde producten om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden. Artikelen zoals ondergoed, hygiëneproducten en soortgelijke artikelen kunnen om hygiënische redenen alleen geretourneerd worden als deze zich in een gesloten originele verpakking bevinden en niet geopend of gebruikt zijn. Wij vragen om uw begrip dat om hygiënische en gezondheidsredenen geopende of gebruikte artikelen van dit type niet kunnen worden geretourneerd. Dit dient de bescherming en veiligheid van onze klanten.

Controleer of uw product tot deze categorie behoort voordat u het retourneert om ongemak te voorkomen. Als u niet zeker weet of uw product geretourneerd kan worden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw retourproces. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij streven ernaar uw zorgen zo goed mogelijk op te lossen.


Eenvoudig retourneren in drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Neem contact met ons op voor het retouradres en retourformulier.

Stap 2: Verstuur uw bestelling

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier naar het adres dat op het retourformulier vermeld staat. Zorg ervoor dat u een track en trace-code op het pakket plaatst. Als omroeporganisatie ben je verantwoordelijk en we willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op uw bankrekening

Zodra wij het pakket hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op uw bankrekening staat.