Verzendvoorwaarden

Bestelling en levering

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand moeten gaan. Wij hebben daarom besloten om onze producten rechtstreeks vanaf de leverancier naar uw huis te sturen. Deze aanpak stelt ons in staat de kosten voor opslag, transport en verpakking aanzienlijk te verlagen en stelt ons in staat u onze hoogwaardige producten tegen eerlijke prijzen aan te bieden.

Tijd om te bezorgen

Onze producten worden rechtstreeks vanaf onze leveranciers verzonden, zodat u een efficiënte en kosteneffectieve levering kunt garanderen. Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd doorgaans tussen de 3 en 7 werkdagen ligt. Het is belangrijk op te merken dat deze gegevens indicatief zijn en geen absolute levertijden zijn. We werken er voortdurend aan om onze leveringsprocessen te optimaliseren om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Geen verzendkosten

Wij willen uw aankoop bij ons zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom vergoeden wij 100% van de verzendkosten van uw bestelling. Dit betekent dat u geen extra verzendkosten hoeft te betalen. We hebben 25€ om te genieten van gratis verzending. Houd er echter rekening mee dat sommige GRATIS artikelen van dit beleid kunnen worden uitgesloten.

Retourneren op kosten van de klant

Wij hechten veel belang aan uw tevredenheid en streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Als u echter niet tevreden bent met uw aankoop of wijzigingen in uw bestelling moet aanbrengen, houd er dan rekening mee dat de kosten voor het retourneren van producten voor uw rekening zijn. Wij helpen u echter graag verder om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en uw vragen te beantwoorden.

Wij doen er alles aan om u een uitstekende winkelervaring te bieden en streven er altijd naar om onze service te verbeteren. Wij danken u voor uw vertrouwen in onze producten en diensten.